Bezoek DizzyData tijdens Accountancy Expo 2018!

Op 19 juni is het weer tijd voor hét innovatie evenement voor accountants, de Accountancy Expo! In de Werkspoorkathedraal in Utrecht kan jij als accountant in één middag inzicht krijgen in alle platformen, tools en systemen. Uiteraard is DizzyData aanwezig! Bezoek ons op stand 19!  

Accountancy branche in beweging

Sinds het evenement in 2013 is geïntroduceerd is het jaar na jaar gegroeid. Dit jaar kan jij meer dan 80 toonaangevende IT partners ontmoeten. In korte en bondige presentaties krijg je handvatten om met innovatie en actuele IT-onderwerpen aan de slag te gaan. Het accountantskantoor van de toekomst zorgt al een enige tijd voor genoeg gespreksstof.

Als accountant ben je natuurlijk met heel andere dingen bezig; namelijk het vak met plezier uitoefenen en een succesvolle onderneming neerzetten. Jouw team, jouw organisatie en jouw klanten kunnen niet wachten op de toekomst. je zult het vandaag moeten doen.

Bouw je 19 juni mee aan jouw ´kantoor van vandaag´?

Zien wij jou 19 juni ook op de Accountancy Expo 2018? Dit wil je niet missen! Beleef het, laat je inspireren en ontmoet veel vakgenoten in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Wil je ons zeker niet mislopen? Maak alvast een afspraak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *