DizzyData als onderdeel van de Visma Connected Experience

DizzyData streeft ernaar slimme documentherkenning, middels machine learning, toegankelijk te maken voor iedere accountant. Op die manier helpen wij de online boekhouding verregaand te automatiseren, zodat accountants meer tijd over houden voor hoogwaardige advies dienstverlening.

Connected experience zit in ons DNA

Om ons doel te realiseren hechten we veel waarde aan samenwerking en connectiviteit. Het DizzyData platform koppelt veilig en snel met alle bekende boekhoudpakketten. Daarmee werken ondernemer en accountant efficiënt samen, ongeacht met welk(e) boekhoudpakket(ten) men werkt.

Alle aangeleverde data verwerken we centraal en komt automatisch terecht in het gekoppelde pakket. Onze gebruikers hebben hiermee de vrijheid om te kiezen voor diverse oplossingen en verwerken toch efficiënt data via één centrale workflow.

Van Yuki naar Visma

Sinds 2016 is DizzyData onderdeel van The Yuki Company. Met de integratie van de twee technieken is de documentherkenning- en verwerking van veel advieskantoren naar een hoger niveau getild. Echter, zijn de platformen ook los van elkaar te gebruiken. Daarmee behoudt de accountant keuzevrijheid, maar kan hij ook de voordelen van één geïntegreerd platform ervaren.

Inmiddels is de The Yuki Company overgenomen door de Visma Group, die deze gedachte deelt. Samen met Visma Software, Pinkweb, Visionplanner, NMBRS, Yuki, Comandi en CASH Bedrijfssoftware beslaan we nu de accountancy- en ERP-markt. Afzonderlijk zijn we ieder Nederlandse challengers met innovatie cloud software. Samen zijn we één team en ondersteunen we accountants en administratiekantoren bij het optimaal benutten van hun menselijk en technologisch potentieel.

De Visma connected Experience

Uiteraard willen wij als onderdeel van de Visma groep ook de waarde van het samenwerken binnen Visma doorvertalen naar waarde voor onze klanten. Jij kiest de beste software voor elk proces die tegelijkertijd de connectiviteit biedt om de inzichten te geven die jij en je klanten nodig hebben.

Daarmee is ook Visma een business partner met keuzevrijheid.Met onze lokale expertise, ondernemersgeest en toewijding aan een lange termijn partnerschap kunnen wij accountants de ‘Visma Connected Experience’ bieden. Met onze Connected Experience worden al deze innovatieve oplossingen dan ook met elkaar verbonden. Daarmee geven we jou als accountant de mogelijkheid om extra waarde te creëren voor je klanten.

De Visma Connected Experience zorgt er o.a. voor dat jij:

  • Met één sleutel toegang hebt tot alle applicaties
  • Veilig en snel data kan uitwisselen
  • Slimme tools hebt om al die data te vertalen naar inzichten en diensten
  • Benieuwd wat de Visma Connected Experience voor jou als accountant kan betekenen?

    De Visma Connected Experience

    Ontdek onze oplossingen.