DizzyData benoemt Micha Smit tot nieuwe managing director

DizzyData, het online factuurherkenning- en verwerking platform, zet de stap naar de volgende fase en heeft Micha Smit, per 1 januari 2020, benoemd tot haar nieuwe managing director. Aan Micha de taak om de groei van DizzyData in Nederland en daarbuiten verder vorm te geven.

Micha heeft een uitgebreide staat van dienst opgebouwd binnen de Yuki groep in het ontwikkelen en implementeren van succesvolle sales- en marketing strategieën. 

“Mijn drive en focus ligt bij het bouwen van teams en organisaties. Ik ben sinds 2011 werkzaam binnen The Yuki Company en heb de organisatie vanuit diverse functies mede vorm mogen geven in de groei van 20 naar ruim 180 collega’s. Het was een ongelofelijk mooie en dynamische tijd, zeker als het gaat om het schalen van een dergelijk snel groeiende organisatie. Ik kijk er daarom erg naar uit om ook DizzyData naar de volgende fase te brengen”, aldus Smit.

Micha maakt de overstap vanuit Yuki, waar hij de laatste 3 jaar als commercieel directeur actief was.

Over DizzyData

DizzyData richt zich op accountants- en administratiekantoren, MKB bedrijven en softwarebedrijven. De online software wordt ingezet voor geautomatiseerde factuurverwerking, factuurherkenning, factuur autorisatie, e-facturatie en is realtime gekoppeld aan diverse boekhoudpakketten. 

Over The Yuki Company

The Yuki Company zorgt voor innovatieve oplossingen om accountants en ondernemers verder te helpen. Zo biedt Yuki verschillende tools, zoals factuurherkenning, online boekhouden, klantcommunicatie, slimme workflows en business analytics reporting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *