DizzyData Onboarding Services

Onboarding
DizzyData helpt dagelijks bedrijven en accountants om de factuurherkenning te verhogen
DizzyData verwerkt honderdduizenden facturen per maand
DizzyData is snel, veilig, betrouwbaar en volledig online

DizzyData is een plug & play platform en zo ontworpen dat werken met de software intuïtief verloopt. Het is dus mogelijk het platform grotendeels zelf te implementeren en je medewerkers de mogelijkheden te laten ontdekken. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen de introductie en implementatie van het platform uit te besteden. Daarvoor heeft DizzyData verschillende onboarding- en consultancyservices. Zo weet je zeker dat: Jouw medewerkers een uniforme werkwijze hebben voor het verwerken in DizzyData jij en je medewerkers het maximale uit jullie DizzyData omgeving halen.  

Jouw reis naar succes.

Voor wie een vliegende start wil maken en nog meer rendement uit haar DizzyData platform wil halen biedt DizzyData speciale onboardingservices aan. 

Met de DizzyData onboardingservices werk je samen met ons Customer Success team aan het behalen van je gestelde doelen. Per traject bieden we je een gepersonaliseerd traject met advies op maat. Na een jaar, aan het einde van het traject, ervaar jij de voordelen van de meest efficiënte werkwijze voor jouw kantoor. Denk aan een hoge mate van herkenning van facturen, verregaande automatisering en een uniforme werkwijze. 

lanceren

Kies de onboarding die bij je past.

De onboardingtrajecten zijn samengesteld op basis van de grootte van je kantoor en de ervaring die je hebt met het implementeren van nieuwe platforms. Hieronder een korte samenvatting per traject. 

 • Basis set-up
  Eenmalige kosten van € 499 voor de inrichting van de portal, koppelingen leggen met het boekhoudpakket en training bij ons op locatie of online. 
 • Economy Class
  Kies je voor Economy class? Dan helpen we je de eerste drie maanden intensief met de opstart van DizzyData. Het resterende half jaar zijn er verschillende contactmomenten om de voortgang van jouw kantoor te bespreken.
 • Comfort Class
  Met Comfort Class heb je niet alleen een kick-start maar zorgen we er daarna ook nog eens voor dat jouw platform efficiënt wordt gebruikt. Dat doen we met verschillende gebruikers analyses, opgevolgd door een Q&A sessie.
 • Business Class
  De Business Class zorgt er voor dat je de mogelijkheden van het DizzyData platform optimaal benut. Het traject is erop ingericht om verbetermogelijkheden snel te signaleren en middels trainingen en consultancy bij te sturen. Gedurende het jaar heeft jouw kantoor intensief contact met ons Customer Success Team om de voortgang, ten opzichte van jouw doelen, te bewaken.

Download hierboven de onboarding brochure voor een volledig overzicht van de services en bijbehorende prijzen.

slimme tooling

Voordelen onboarding services

Ontdek de voordelen van de DizzyData onboarding services en ervaar de voordelen:

 • Jouw eigen Customer Succes Manager als aanspreekpunt
 • Je eigen DizzyData bedrijfspagina voor het monitoren van de voortgang
 • Je hebt een goede basis om het platform verder uit te rollen
 • Je haalt meer rendement uit jouw DizzyData omgeving

Voor wie al langer onderweg is met DizzyData en wil weten hoe hij/zij meer rendement uit het platform haalt biedt DizzyData ook eenmalige consultancy diensten aan. Kijk voor meer informatie op onze Consultancy Services pagina.

slimme tooling

Meer informatie

Heb je vragen over de onboarding services van DizzyData of zoek je advies op maat? Neem dan contact op met ons Customer Succes team via 010 – 850 90 98 of per e-mail info@dizzydata.nl.

 

 

overstappen op dizzydata

Probeer DizzyData nu direct online!

Ga aan de slag met DizzyData en ontdek het gemak van ons online platform voor factuurherkenning, e-facturatie en factuur autorisatie.  Probeer nu gratis!

Probeer gratis!

Download de DizzyData Onboarding Brochure

Vul je gegevens in en ontvang een overzicht van onze onboarding trajecten.