Eerste editie DizzyData NEXT een groot succes!

Afgelopen woensdag 26 september werd in Hal4 aan de Maas de eerste editie van DizzyData NEXT georganiseerd. De aftrap van de middag werd gegeven door Micha Smit, Commercial Director bij The Yuki Group. In een interactieve sessie passeerden de ontwikkelingen van afgelopen jaar zoals de uitbreiding naar België, de groei van het DizzyData Team en het Feature Forum.

Het programma van DizzyData NEXT

Mario GeertzenBusiness Consultant bij Baker Tilly Berk

De tweede spreker van de dag was Mario Geertzen, Business Consultant bij Baker Tilly Berk. Hij gaf de zaal een inkijkje in de boekhoudstraat met DizzyData, Exact en Visionplanner. Hij besprak en beantwoordde vragen over het keuzetraject, onboarding en het meekrijgen van de ondernemers.

Jacco Scheer – Rode Kruis

Mario gaf op zijn beurt het stokje over aan Jacco Scheer van het Rode Kruis. Het Rode Kruis is afhankelijk van haar vrijwilligers en die wil je graag zo snel mogelijk hun declaraties uit kunnen betalen, aldus Scheer. In het verleden verliep dit niet altijd even goed en was er sprake van veel dubbele handelingen. Door de implementatie van DizzyData is het eenvoudiger en makkelijker geworden voor zowel de vrijwilliger als de districtspenningmeester.

Masterclass DizzyData

Na een korte pauze ging het programma verder met een masterclass DizzyData van Hugo Meeuwes (Technical specialist) en Megan Don (Sales). In de masterclass stonden automatisering, een kijkje onder de motorkap en tips centraal. Na de slimmigheden over het gebruik van DizzyData (denk aan het overslaan van het sorteer of boekingsscherm) was er veel ruimte voor vragen vanuit het publiek. Iedereen met specifieke vragen werd vervolgens verder geholpen aan onze supportdesk die ook aanwezig was tijdens DizzyData NEXT.

Afsluiting DizzyData NEXT

Het evenement werd afgesloten met een blik op de toekomst van Product Director en oprichter Tim Paymans. Belangrijke focuspunten voor het komende jaar zijn de uitbreiding van aanlevering, nieuwe look & feel en het toevoegen van nieuwe functionaliteiten aan de app.

De dag werd afgesloten met een netwerkborrel. Het was een zeer succesvol evenement en volgend jaar kan je zeker rekenen op een nieuwe editie van DizzyData NEXT! Iedereen die is geweest bedankt voor het bezoeken en tot volgend jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *