Eerste editie van DizzyData NEXT!

Op woensdag 26 september organiseert DizzyData de eerste editie van DizzyData NEXT! Het evenement voor DizzyData klanten en accountantskantoren die meer willen weten over het online platform voor automatische factuurherkenning, e-facturatie en factuurautorisatie.

Wat kan je van de dag verwachten?

We hebben een masterclass, partners aan het woord (Baker Tilly Berk & het Rode Kruis) en lichten we de roadmap van DizzyData toe. Benieuwd wat jij kan leren van de efficiëntie van Baker Tilly Berk? Schrijf je vandaag nog in voor DizzyData NEXT 2018!

ICT straat voor 16 vestigingen en ruim 2.000 administraties

Het top-10 accountantskantoor Baker Tilly Berk werkt al geruime tijd met DizzyData als onderdeel van de ICT straat. Mario Geertzen, business consultant, vertelt tijdens DizzyData NEXT over het belang van een goede start en de stappen die zij nemen om de automatiseringsgraad te verhogen. Ondanks de schaalgrootte van de organisatie is het Baker Tilly Berk gelukt om binnen één maand 16 vestigingen en ruim 2.000 administraties live te krijgen op het DizzyData platform.

Factuurautorisatie workflow voor 35.000 vrijwilligers

Een goede declaratiestroom is van essentieel belang voor het Rode Kruis. Je kan je voorstellen dat met ruim 35.000 vrijwilligers, die soms weleens kosten maken vanuit hun vrijwilligerswerk, de afwikkeling van declaraties complex is. Tijdens DizzyData NEXT vertelt Jacco Scheer over zijn ervaring met DizzyData als districtspenningmeester van het Rode Kruis. Een belangrijk element tijdens zijn presentatie is het goed en flexibel inrichten van de factuurautorisatie workflow. Met als speerpunt de transitie van het papierwerk naar alles digitaal.

Schrijf je nu in!

Benieuwd hoe het Rode Kruis DizzyData inzet om de declaratie stroom te versnellen en inzichtelijk te maken? Of interesse in een van de andere onderwerpen? Schrijf je vandaag nog in via deze link! Er is nog maar beperkte beschikbaarheid, dus wees er snel bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *