Factuurprogramma

Het factuurprogramma van DizzyData biedt accountant en ondernemer handige features voor het automatiseren van hun boekhouding.

Factuurprogramma
Snelle verwerking van facturen

Automatisch doorboeken

Bepaal in welke mate je de factuurverwerking, wilt automatiseren. Dit kan zelfs tot het volledig automatisch doorboeken van facturen! Hierbij houd jij de regie. Stel per administratie in welke stappen je wilt automatiseren. En bepaal daarnaast aan welke criteria (bedrag en crediteur) een factuur moet voldoen voordat deze automatisch wordt geboekt. Op die manier kan je in hoge mate automatiseren, maar houd je toch controle op het proces.

Autorisatie regels

Autorisatie regels

Stel handige (digitale) workflows in voor fiattering. Bepaal autorisatieregels op basis van: bedrag, crediteur, grootboekrekening, kostenplaats en project. Leg daarnaast vast wie er moeten autoriseren. Daarbij kies je uit alle gebruikers binnen DizzyData met autorisatierechten én met toegang tot die specifieke administratie. Richt tot 3 autorisatieniveaus in om meerdere personen aan de workflow toe te voegen. Bepaal eenvoudig of één van de of meerdere personen de factuur moeten autoriseren. Vervolgens kunnen gebruikers deze via het autorisatiescherm met één druk op de knop 'goedkeuren' of afkeuren'.

verhoogde productiviteit en efficiëntie

Operationele stuurinformatie

Het platform van DizzyData verzamelt voor jou operationele data, waarmee je de prestaties van de boekhoudafdeling kunt verbeteren. Via een rapportage krijg je per administratie en medewerker inzicht in: het aantal verwerkte documenten en het percentage dat daarvan automatisch wordt verwerk. Daarnaast geeft het rapport inzicht in de compleetheid van stamgegevens in DizzyData ten behoeven van de matching en herkenning.

Laat mij meer van de features zien!

Plan online demo

Andere handige toepassingen van ons platform

DizzyData heeft een zeer gebruiksvriendelijke interface en biedt accountant en ondernemer nog veel meer mogelijkheden voor het verwerken van gegevens.

Digitaal aanleveren

Digitaal aanleveren

Elke DizzyData administratie krijgt een eigen e-mailadres. Zo kunnen jouw klanten per email facturen insturen naar dit e-mailadres. DizzyData ondersteunt inkoop- en verkoopfacturen in nagenoeg ieder formaat. De software herkent zelf of het om in- of verkoop gaat.

Online factuur herkenning

Online factuurherkenning

DizzyData herkent automatisch de gegevens op jouw factuur. De herkende gegevens worden gecombineerd met de stamgegevens die rechtstreeks worden geïmporteerd uit de gekoppelde boekhoudpakketten.

Integratie met boekhoudpakketten

Integratie met boekhoudpakketten

Maak gebruik van één centrale interface gekoppeld aan jouw boekhoudpakketten. Met DizzyData werken medewerkers en/of klanten gemakkelijk samen ongeacht met welk boekhoudpakket je werkt. Je koppelt het platform eenvoudig en snel met Exact Online, AFAS, Twinfield, Unit 4, SnelsStart en Cash. Vervolgens wisselt het platform hier realtime gegevens mee uit.

Boekhouding altijd up-to-date

Gedeelde intelligentie en zelflerend

DizzyData is een zelflerend systeem. Met het verwerken van elke factuur wordt het platform 'slimmer'. DizzyData verwerkt per maand miljoenen facturen en bestaat al sinds 2010. Deze historie zorgt ervoor dat het platform gemiddeld 90% van de inkomende facturen direct herkend.

Facturen makkelijk online terugvinden

Online archief

Verwerkte documenten worden per administratie opgeslagen in het online archief van DizzyData. Het archief is doorzoekbaar op kenmerken zoals factuurnummer, naam crediteur, naam debiteur of factuurbedrag. Gearchiveerde documenten kunnen per stuk worden geopend.

DizzyData App

DizzyData App

Maak een foto van bonnetjes/facturen en upload deze vanaf je telefoon direct naar de juiste administratie in DizzyData. Het document wordt hierna direct verwerkt. Kortom: foto maken, insturen en klaar!

Uniform proces voor factuurverwerking

Alle bestandsformaten. Van Word, PDF tot UBL

Verwerk je de volgende soorten documenten met DizzyData ; PDF, TIFF, BMP, JPEG, PNG XLS, XLSX (MS Excel), DOC, DOCX (MS Word) en UBL voor inkoopfacturen.

Gecertificeerde data opslag

Gecertificeerde data opslag

De DizzyData applicaties worden gehost in de gecertificeerde datacenters van Amazon Webservices in Frankfurt. Iedere schakel in de applicaties van DizzyData en de onderliggende infrastructuur is dubbel uitgevoerd. Alle klantgegevens slaan we binnen de EU op en we maken dagelijks een backup.

Koppelingen

DizzyData koppelt snel en eenvoudig met jouw boekhoudpakket(ten).

Probeer DizzyData gratis en vrijblijvend!

Probeer nu