Het factuurprogramma
van de toekomst

Meer inzicht, begrip en daadkracht.

Bespaar tijd én geld met het factuurprogramma van de toekomst

Als ondernemer of accountant wil je je tijd dagelijks zo efficiënt mogelijk besteden. Het factuurverwerkingsproces kan veel tijd in beslag nemen. Vooral wanneer er nog menselijke handelingen nodig zijn om de facturen te verwerken, in te lezen of te controleren. Dit zorgt voor fouten en daarnaast is het factuurverwerkingsproces niet voor iedereen even inzichtelijk. Wanneer je echt wilt besparen op tijd en kosten, is het automatiseren van de factuurverwerking een slimme oplossing. Het factuurprogramma van DizzyData biedt je de mogelijkheid tot automatische factuurverwerking en om facturen digitaal te verwerken. Hierdoor houd jij tijd over voor andere belangrijke zaken.

De features van het factuurprogramma van DizzyData

Of je nu accountant, ondernemer, ZZP’er of zakelijke dienstverlener bent, het factuurprogramma van DizzyData helpt je bij het automatiseren van de boekhouding. Zo kan jij doen wat je goed doet. Onze factuurverwerking software biedt daarvoor een aantal belangrijke features:

Automatische factuurverwerking

Met onze automatische factuurverwerking bepaal je zelf in welke mate je het proces automatiseert en in hoeverre je nog controle houdt over het proces. Facturen worden ingelezen, verwerkt en er wordt een automatisch boekingsvoorstel gedaan. Wanneer alles klopt, werk je de boekhouding bij met slechts één klik. Ook is het mogelijk om facturen volledig automatisch te boeken.

Facturen digitaal verwerken

DizzyData bevindt zich in de cloud, waardoor facturen digitaal verwerkt kunnen worden. Facturen worden digitaal aangeleverd, bijvoorbeeld gemaild, geupload of gescand. De factuur wordt herkend en er wordt een boekingsvoorstel gedaan. Wanneer alles klopt, werk je de boekhouding bij met één druk op de knop. De digitale factuur vind je terug in het centrale archief.

Scan en herken

Scan en herken werkt met OCR software. Met deze software worden factuurgegevens ingelezen en herkend. Vervolgens wordt er een automatisch boekingsvoorstel gedaan. Door de hoge herkenningsgraad van de scan en herken software zijn handmatige handelingen bijna niet meer nodig.

DizzyData facturatie app

Met de DizzyData facturatie app verstuur je eenvoudig bonnen en facturen naar DizzyData. Je maakt een foto van de bon of factuur en deze verstuur je direct naar de juiste administratie. Zo raak je ze nooit meer kwijt en kun je de administratie ook onderweg bijwerken.

Data veiligheid

Wanneer je gebruikt maakt van DizzyData kun je er zeker van zijn dat jouw data veilig staat opgeslagen. Alle data staat veilig opgeslagen op een server van Amazon. We zorgen voor regelmatige back-ups en zorgen dat alle data versleuteld is. Hierdoor kan niemand anders erbij. De server is ook voorzien van fysieke beveiliging. Daarnaast richt je je eigen DizzyData omgeving zo in, dat alleen medewerkers met vooraf bepaalde rechten toegang hebben tot de gegevens.

API voor developers

DizzyData biedt zijn API aan voor developers. Via de REST API is het mogelijk om DizzyData te implementeren in je eigen applicatie. Nadat een factuur wordt herkend in DizzyData, kunnen de gegevens worden opgehaald met de eigen applicatie. Het grote voordeel hiervan is dat er niet perse gewerkt hoeft te worden met een nieuwe applicatie.

E-facturering

Wanneer je helemaal geen handmatige handelingen meer wenst, is ook e-facturering mogelijk. Een binnengekomen UBL-factuur wordt automatisch omgezet in een boekingsvoorstel. Jij kiest of je deze wilt controleren of automatiseren. Handmatige aanvullingen zijn met e-facturatie niet meer nodig. De elektronische facturen worden opgeslagen in het centrale archief.

Integratie met alle bekende boekhoudpakketten

Het maakt niet uit welk boekhoudprogramma je gebruikt, want DizzyData is te koppelen met alle bekende boekhoudpakketten. Houd jij je boekhouding bijvoorbeeld bij in Exact online, Twinfield of AFAS online? Je koppelt DizzyData eenvoudig, waardoor je werkt in één centrale interface.

Ontdek het factuurprogramma van DizzyData in 3 minuten

Waarom kiezen voor DizzyData?

Wil je aan de slag met digitale of automatische factuurverwerking? Wanneer je kiest voor het factuurprogramma van DizzyData, profiteer je van de volgende voordelen:

Dit maakt DizzyData de alles-in-1 oplossing voor factuurverwerking voor accountants en ondernemers. Lees alles over de innovatieve factuurverwerking software.

Lees meer

Probeer DizzyData gratis!

Test het zelf. 2 weken lang.