API voor developers

DizzyData geïntegreerd in jouw eigen software

  • Zelflerende factuurherkenning
  • Automatisch schaalbaar voor grote volumes
  • Redundant uitgevoerd voor optimale beschikbaarheid

Intelligente API voor factuurherkenning.

Wist je dat onze technologie voor factuurherkenning ook white label te gebruiken is? Je doet dat via onze REST API (Application Programming Interface). Daarmee implementeer je DizzyData direct in jouw eigen applicatie. Facturen die je boekt gaan voortaan via de webservice van DizzyData. Vervolgens haalt jouw applicatie de gegevens van de factuur, na herkenning, bij ons op.

Nieuw, maar vertrouwd

Je integreert DizzyData aan de achterkant met jouw software. Medewerkers en/of klanten merken hier niets van. Al hoewel, ‘ineens’ staan factuurgegevens vooraf ingevuld in de applicatie waarmee zij altijd al werken. Kortom, ze hoeven geen nieuw systeem te leren, geen trainingen te volgen of licenties aan te schaffen.

Snelle time-to-market

De basis integratie met de DizzyData REST API staat binnen ‘no time’. Jouw applicatie beschikt per direct over innovatie en zelflerende factuurherkenning. Voor al jouw klanten. Andere documenttypen zoals vrachtbrieven en orderbevestigingen herkent ons platform ook. Bespaar jezelf de moeite. Ontwikkel het niet zelf, maar integreer DizzyData met jouw eigen applicatie.

Veiligheid en betrouwbaarheid

We zijn ons er van bewust dat je alleen kiest voor onze technologie als de veiligheid en betrouwbaarheid gewaarborgd zijn. De DizzyData applicaties worden daarom gehost in de gecertificeerde datacenters van Amazon Webservices in Frankfurt. Iedere schakel in de applicaties van DizzyData en de onderliggende infrastructuur is dubbel uitgevoerd. Alle klantgegevens slaan we binnen de EU op en we maken dagelijks een backup.

Meer weten?

Neem contact met ons op. Één van onze sales consultants helpt je graag verder op weg.

Contact