Automatisch facturen inlezen

Gegevens overtypen is verleden tijd

  • Bespaar tijd en geld door automatisering
  • Automatisch facturen inlezen en versturen
  • Voor elk boekhoudpakket

Automatisch facturen inlezen

Voorkom fouten en bespaar tijd. Stop met het handmatig invoeren van gegevens. Met factuurverwerkingsoftware lees je gegevens automatisch van jouw facturen af. Het herkent gegevens zoals, factuurdatum, BTW-nummer, IBAN nummer en crediteur of debiteur. Vervolgens vertaalt de software dit naar een boekingsvoorstel. Je hoeft deze alleen nog te controleren. En hoe beter de herkenning, hoe minder gegevens jij handmatig hoeft in te voeren. Je levert de facturen aan via een uniek mail adres, de software doet de rest. Tot het volledig automatisch verwerken van facturen. Stel je eens voor hoeveel tijd je daarmee bespaart!

De voordelen van automatisch facturen inlezen

De administratieve rompslomp is verleden tijd. Gebruik scan en herken om facturen automatisch in te lezen. Boekhouden wordt een stuk makkelijker. De administratie is zó gedaan. Daarnaast werk je voortaan digitaal. Je vindt facturen makkelijk terug in jouw online archief. Lees meer over de voordelen van automatisch facturen inlezen.

Voordeel 1: Automatisch facturen inlezen bespaart tijd

Automatisch facturen inlezen is slechts een onderdeel van automatische factuurverwerking. Naast automatisch inlezen, kunnen facturen worden herkend, gematched en verwerkt. Het is zelfs mogelijk een factuur volledig automatisch te boeken. De administratie tijdrovend? Nee, zo gedaan!

Voordeel 2: Je voorkomt fouten

Gegevens overtypen? Dat hoeft niet meer. De gegevens worden automatisch van de factuur afgelezen en overgenomen. De kans op fouten neemt af, omdat handmatig werk overbodig is. Tegen de nauwkeurigheid van scan en herken leggen wij het af. En gelukkig maar. De software voert voor ons de gegevens in, zodat je meer tijd over houdt voor medewerkers en klanten.

Voordeel 3: Je beschikt over actuele en nauwkeurige data

Met het automatisch inlezen én verwerken van facturen is je boekhouding nauwkeurig en up-to-date. Je beschikt over de financiele data, waarmee je jouw organisatie of klanten verder helpt. Neem beslissingen of verstrek advies op basis van waardevolle gegevens.

Probeer DizzyData gratis!

En ontdek de voordelen van automatisch facturen inlezen. 2 weken lang.

Voor ieder boekhoudpakket

Automatisch facturen inlezen kan met elk boekhoudpakket. Je koppelt de software snel en eenvoudig. Of je nu werkt met Twinfield, Afas, Exact Online of meerdere van deze boekhoudpakketten tegelijk. Met DizzyData beschik je over handige en innovatieve features voor factuurverwerking. Ongeacht met welk boekhoudpakket je werkt.

Automatisch facturen inlezen en méér met de factuurverwerking software van DizzyData? Lees alles over ons innovatie platform.

Lees meer