DizzyData voor Twinfield

Automatische factuurverwerking

Ontdek de voordelen van DizzyData voor Twinfield:

  • Tot 90% van je facturen wordt herkend
  • Één centraal platform voor het verwerken van facturen
  • Verregaande automatiserings-mogelijkheden

0 %

Gemiddeld 90% van je facturen herkend

Met DizzyData voor Twinfield wordt gemiddeld 90% van je facturen direct herkend. Er komt nauwelijks handmatig invulwerk aan te pas, waardoor de facturen sneller zijn geboekt. Daarnaast wordt de zelflerende scan en herken van DizzyData steeds slimmer. Elke factuur die het platform verwerkt draagt bij aan een betere herkenning. Opgericht in 2010 verwerkt het platform nu miljoenen facturen per maand. Met deze historie is het platform één van de meest effectieve oplossingen op de markt.

voordelen boekhouding automatiseren
Bekijk de casestudy van één van onze Twinfield klanten
Digitaal archief
Facturen en bonnetjes scannen met de App
Vast tarief voor factuurverwerking
Gebruiks- en verbeterrapportages

Één centraal platform voor het verwerken van facturen

Wil je je medewerkers en ondernemers efficiënt laten samenwerken? Dat kan met DizzyData voor Twinfield. Medewerkers en ondernemers leveren de facturen gemakkelijk en digitaal bij het platform aan. Vervolgens worden de facturen automatisch herkent, wordt er een boekingsvoorstel gedaan en controleer en accordeer jij het boekingsvoorstel. Heb je meerdere boekhoudpakketten naast Twinfield? DizzyData koppelt met alle bekende boekhoudpakketten. Daarmee heb jij één gebruiksvriendelijk platform voor het verwerken van facturen.

DizzyData voor Twinfield
0 %

DizzyData voor Twinfield biedt verregaande mogelijkheden voor het automatiseren van je factuurverwerking. Met handige toepassingen kun je stap-voor-stap automatiseren. Daarmee bepaal jij in welke mate je automatiseert en in hoeverre je controle op het proces houdt. Zo kun je facturen die voldoen aan gestelde criteria automatisch door laten boeken. Of DizzyData je facturen laten ordenen en labelen.

Verregaande automatiserings mogelijkheden