Facturen digitaal verwerken

Je boekhouding online.

Online boekhouden begint met digitale factuurverwerking

Online boekouden? Start met het digitaliseren van je factuurverwerking. Digitale factuurverwerking is tegenwoordig de standaard. Vooral als je snel en efficiënt wilt werken. Digitaal werken biedt toegang tot handige oplossingen, waarmee jij meer grip krijgt op je factuurstroom. Denk aan scan en herken, automatische factuurverwerking en een digitaal archief.

Digitaal facturen verwerken: Software is key

Je boekhouding digitaliseren. Het klinkt ingewikkeld, maar is het niet. Met factuurverwerkingsoftware heb je de eerste stap zo gezet. Je levert financiële documenten in digitaal formaat aan en ze worden automatisch verwerkt. Alle verwerkte documenten vind je terug in jouw online archief. Daarnaast koppel je de software eenvoudig met andere online oplossingen. Bovendien is factuurverwerkingsoftware laagdrempelig en gebruiksvriendelijk. Je digitale proces voor factuurverwerking is zó ingericht.

Voordelen digitale factuurverwerking op een rij

Met software digitaliseer je het proces voor factuurverwerking. Dat neemt een aantal voordelen met zich mee. We zetten ze voor je op een rij:

Toegang, 24/7

Digitaal facturen verwerken doe je in de cloud. Dat betekent dat je altijd en overal toegang hebt tot je administratie. Anyhwere, anyplace, and any device. De enige voorwaarde is dat je een internetverbinding hebt. Een factuur raadplegen? Of checken of die al betaald is? Je hoeft alleen maar in te loggen en beschikt over alle gegevens.

Overzichtelijk en milieuvriendelijk archief

een specifieke factuur nodig? Vind hem maar eens tussen al die papieren documenten in die fysieke archiefkast. Maar, bewaar je de administraties in een digitaal archief? Dan heb je toegang tot zoekopties en filters, waarmee je factuur snel is gevonden. Daarnaast is het online archief een stuk milieuvriendelijker. omdat je documenten niet meer fysiek hoeft te bewaren. Een mooie kans om je bedrijf verder te verduurzamen.

Een up-to-date administratie

Digitalisering biedt toegang tot handige en innovatie features voor factuurverwerking. Stel workflows in voor automatisering en fiatering. Doordat je facturen razendsnel en nauwkeurig verwerkt is je boekouding altijd up-to-date. Daar kunnen handmatige handelingen niet tegen op. Je hoeft er zelf niet veel aan te doen. Zo houd jij tijd en ruimte over om andere dingen te doen.

Voordelen digitaal facturen verwerken met DizzyData

Ken je ons online platform voor factuurverwerking al? Ontdek de voordelen voor jouw organisatie.