Digitaal fiatteren van facturen

Houd controle over het fiatteringsproces

  • Nooit meer facturen kwijt
  • Handige workflows
  • Eenvoudig goed- en afkeuren

Fiatteren van facturen

Hoe worden bij jou of bij jouw klanten de documenten geautoriseerd? Bij veel bedrijven zien we nog steeds dat documenten de organisatie rondgestuurd of gebracht worden. Er is nauwelijks controle op het proces. Na een tijdje weet niemand meer of de factuur is getekend of niet. Voor de zekerheid wordt het autorisatieproces maar opnieuw gestart. Het zorgt voor veel vertraging in het verwerkingsproces. Maar, wat als je nu eens zeker weet dat een factuur is geautoriseerd voordat hij vrijgegeven wordt voor betaling? Handig, toch?!

Online fiatteren: digitaliseer het autorisatieproces

Creëer meer inzicht in en grip op het autorisatieproces door het te digitaliseren. Zeker als je facturen automatisch wilt verwerken neemt het belang van een gestroomlijnd autorisatieproces toe. Je wilt vertraging voorkomen en zeker weten dat facturen ter controle bij de juiste persoon terecht komen voor autorisatie. Online platforms voor factuurverwerking bieden daarom vaak een autorisatiemodule. Daarmee digitaliseer je op eenvoudige en slimme wijze het goedkeuren van facturen.

Digitale workflow: fiatteren van facturen

DizzyData biedt handige functies voor volledige controle op het autorisatieproces. Je wijst eenvoudig facturen ter controle en autorisatie toe aan gebruikers. Op basis van overzichtelijke workflows bepaal je aan welke criteria een factuur voldoet en wie hem in dat geval autoriseert. Je stel regels in op basis van vijf dimensies: Crediteur, bedrag, kostenplaats, grootboekrekening en project. Daarbij kun je meerdere regels en personen toevoegen. De autorisator ziet de facturen die klaarstaan voor fiattering in zijn werkoverzicht. Vanuit het autorisatie scherm kan hij facturen makkelijk goedkeuren of afkeuren. Meer weten over de mogelijkheden voor het aanmaken van autorisatie workflows? Neem contact met ons op!

Probeer DizzyData 2 weken gratis

Ontdek het gemak van autorisatie workflows en meer!