DizzyData facturatie app

  • Foto, uploaden, klaar
  • Nooit meer bonnetjes kwijt
  • Complete administratie

Factuur app

Online boekhouden met je telefoon. Je houd je administratie altijd en overal bij met een handige app voor factuurverwerking. De administratieve rompslomp is verleden tijd. Je hoeft bonnetjes niet langer te bewaren. Je maakt een foto, stuurt hem in en klaar. De scan en herken functie van het platform doet de rest. Je boekhouding is ten allen tijden compleet, zelfs als je onderweg bent.

DizzyData app

Bonnetje ontvangen? Maak meteen een foto met de DizzyData app en stuur ze met één druk op de knop door naar de juiste administratie. De app is direct gekoppeld aan het platform. Het bonnetje wordt direct verwerkt. Daarnaast is de app een gebruiksvriendelijke tool voor het verwerken van declaraties. Medewerkers sturen de declaraties eenvoudig in, waar en wanneer zij maar willen. Gebruik je het platform van DizzyData? Dan heb je automatisch toegang tot onze scan app. Je download hem in de App Store of Google Play Store.

Scan app en meer

De DizzyData app is onderdeel van ons online platform voor factuurherkenning en -verwerking. Met ons platform verwerk je facturen en bonnen in een handomdraai. Ongeacht met welk boekhoudpakket je werkt. Handig voor jou, je medewerkers en/of klanten. Meer lezen over ons alles-in-één platform voor factuurverwerking? Klik op onderstaande button.

Factuurverwerkingsoftware

Probeer DizzyData 2 weken gratis

2 weken toegang tot ons platform. Inclusief de DizzyData app.