Factuurverwerking software

Realtime gegevens verwerken voor meer inzicht, begrip en daadkracht.

Factuurverwerking software van DizzyData

Je zet DizzyData in voor geautomatiseerde factuurverwerking, digitale factuurverwerking en elektronische factuurverwerking. De online factuurverwerking software biedt verschillende toepassingen. Van factuur autorisatie tot en met e-facturatie. Hiermee verwerk je facturen razendsnel én foutloos. Je beschikt dus altijd en overal over een actuele en correcte boekhouding. De online factuurverwerking software is geschikt voor accountants, administratiekantoren en MKB bedrijven die minder tijd kwijt willen zijn aan hun boekhouding. Je koppelt DizzyData realtime aan jouw boekhoudpakket(ten). Het platform genereert operationele data, waarmee jij prestatie van software en medewerkers verbetert.

Download brochure

Digitaal facturen verwerken

Tot en met volledig automatisch

Voor de bekende boekhoudpakket(ten)

Onze factuurverwerking software in 3 minuten!

Geautomatiseerde factuurverwerking

DizzyData biedt verregaande mogelijkheden voor het automatiseren van je factuurverwerking. Het platform biedt handige toepassingen waarmee je stap-voor-stap kun automatiseren. In hoeverre je automatiseert en controle houdt over het proces, dat bepaal jij. De toepassingen kun je namelijk in-of uitschakelen per administratie. Daarnaast stel je regels of criteria in voor het automatisch boeken van facturen. Maak je van al deze toepassingen gebruik? Dan verwerkt DizzyData je factuur volledig automatisch. Je hebt niet alleen realtime inzicht maar ook meer tijd en ruimte om andere dingen te doen.

Facturen digitaal verwerken

Naast een geautomatiseerde factuurverwerking zorgt DizzyData voor een digitale factuurverwerking. De software van DizzyData staat in de cloud. Zo kun je facturen digitaal verwerken. Dit geldt voor zowel inkoop, als verkoop facturen. Je levert facturen digitaal aan. Bijvoorbeeld: per mail, of door het bestand vanaf je computer te uploaden in DizzyData. Ook kun je een factuur scannen met de DizzyData app. DizzyData herkent de gegevens van de factuur en doet automatisch een boekingsvoorstel. Jij controleert. Klopt alles uit het DizzyData-voorstel? Dan werk je met één druk op de knop de boekhouding bij. De geboekte facturen vind je eenvoudig terug in jouw digitale archief. Kortom, jouw boekhouding online. Je kunt er altijd en overal bij.

Elektronische factuurverwerking

Ook maakt de software van DizzyData elektronische factuurverwerking mogelijk. Door elektronische factuurverwerking laat je het gehele factuurverwerkingsproces elektronisch verlopen. Een UBL-factuur komt de software binnen. Vervolgens wordt de informatie van het XML bestand automatisch omgezet in een boekingsvoorstel. Je kunt ervoor kiezen om het boekingsvoorstel te controleren of binnenkomende UBL facturen te automatiseren. Handmatig aanvullen is met e-facturatie verleden tijd.

Facturen verwerken met de bekende boekhoudpakketten

DizzyData functioneert als interface tussen verschillende boekhoudpakketten. DizzyData koppelt snel en veilig met pakketten als Exact (online), Twinfield, AFAS, SnelStart, Unit4 en Cash. Zo werk jij nog maar vanuit één gebruiksvriendelijk en overzichtelijk platform. Dit bespaart je medewerkers een hoop tijd. Wil je weten met welke pakketten DizzyData koppelt? Bekijk hier dan het volledige overzicht van onze koppelingen.

Factuurverwerking software features

Al je facturen automatisch verwerkt? DizzyData maakt boekhouden makkelijk. Bekijk onze handige toepassingen.

Bekijk features