Accounting software

Ben jij als accountant klaar voor de toekomst met de alles-in-1 oplossing voor online factuurherkenning en automatische factuurverwerking voor accountants.

Probeer nu
Accountants
Honderden accountantskantoren werken al met DizzyData
DizzyData verwerkt miljoenen facturen per maand.
DizzyData is snel, veilig & betrouwbaar

DizzyData is een zelflerend online software platform voor automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie. Met het platform worden facturen automatisch, snel en correct herkend. Dit betekent realtime verwerking van gegevens. Daarnaast koppelt de software eenvoudig met de bekende boekhoudpakketten, zodat medewerkers en klanten kunnen samenwerken via één gebruiksvriendelijk platform. Hierdoor is DizzyData de alles-in-één oplossing voor factuurverwerking voor accountants.

Verwerk gegevens realtime in jouw boekhoudpakket(ten)

Krijg toegang tot verschillende toepassingen waarmee je facturen razendsnel en foutloos verwerkt. Daarmee beschik jij over actuele en correcte data. Daarnaast automatiseer je het verwerken van gegevens, waarmee je een hoop tijd bespaart. Kortom, je beschikt nu over de data en tijd om jouw ondernemers van toekomstgericht advies te voorzien.

Werk samen via één centraal platform

Laat medewerkers en klanten efficiënt samenwerken. Verzamel en verwerk facturen via ons gebruiksvriendelijke en centrale platform gekoppeld aan jouw boekhoudpakket(ten). Stel workflows in voor een uniforme werkwijze en houdt daarmee controle op het proces. Hiermee krijg je meer grip op je administratie.

factuurverwerking platform

Verbeter de prestaties van je boekhoudafdeling

Met DizzyData verzamel je operationele data die inzicht geeft in prestaties van medewerkers en software. Zo weet je precies in welke mate je vooruitgang boekt met ons platform. Bepaal KPI’s op basis relevante data en stuur je boekhoudafdeling op betere resultaten. Op die manier haal je het maximale uit jouw IT-investering.

Backoffice managen

Onze features

Ontdek de features waarmee je een stevige basis legt voor een succesvol advieskantoor.

Koppelingen

DizzyData koppelt snel en eenvoudig met jouw boekhoudpakket(ten).

Probeer DizzyData gratis en vrijblijvend!

Probeer nu