Accounting software

Slimme diensten. Maak je werk beter en makkelijker.

Accounting software legt de basis voor een succesvol advieskantoor

Waar online boekhouden voor ondernemers een uitkomst is, geldt dit ook voor accountants. Iedere accountant staat dagelijks voor verschillende uitdagingen. De juiste accounting software zorgt ervoor dat je alle administraties makkelijker, sneller en efficiënter online kunt bijhouden. Zo worden papieren bonnen en facturen verleden tijd. Daarnaast beschik je altijd over actuele data om jouw ondernemers proactief te voorzien van toekomstgericht advies. Méér doen dan alleen de boekhouding was nog nooit zo eenvoudig.

Honderden accountantskantoren werken al met DizzyData

DizzyData verwerkt miljoenen facturen per maand

DizzyData is snel, veilig & betrouwbaar

Facturen digitaal verwerken met DizzyData

Als accountant krijg je te maken met een enorme hoeveelheid facturen van verschillende klanten. Facturen digitaal verwerken is hierbij de oplossing. Met de factuurverwerking software van DizzyData worden facturen automatisch, snel en correct herkend. Je koppelt de software eenvoudig met alle bekende boekhoudpakketten, zodat je gemakkelijk kunt samenwerken met collega’s en ondernemers via één platform.

Download brochure

Probeer DizzyData gratis!

Ervaar het zelf. 2 weken lang!

Voordelen van automatische factuurverwerking voor accountants met DizzyData

De automatische factuurverwerking software van DizzyData brengt grote voordelen met zich mee voor jouw advieskantoor, namelijk:

Dit maakt DizzyData de alles-in-1 oplossing voor factuurverwerking voor accountants. Maak kennis met alle features van het factuurprogramma van de toekomst.

Ontdek meer

Online boekhouden met boekhoudsoftware voor accountants

Met DizzyData leg je het fundament voor online boekhouden. Maar, wat houdt online boekhouden voor accountants precies in? Met online boekhouden houdt je digitaal, systematisch en overzichtelijk de administratie bij van al je klanten. Papieren facturen, fysieke documentatie en uitpuilende archiefkasten zijn hiermee verleden tijd. Met boekhoudsoftware voor accountants beheer je alle administraties en boekhoudingen veilig in de cloud. Daarom wordt online boekhouden ook wel cloud boekhouden genoemd. Hierdoor wordt samenwerken met collega’s of ondernemers nog gemakkelijker. Daarnaast kun je de gegevensverwerking automatiseren in hoeverre jij winst. Zo houdt je genoeg tijd over voor het adviseren van jouw ondernemers.

De voordelen van accounting software voor accountants

Wat zijn dan de voordelen van online boekhouden met accounting software voor accountants? De tijd van traditioneel boekhouden is voorbij. Met accounting software van nu verwerk je gegevens zo efficiënt mogelijk en automatiseer je wat nodig is voor jou en jouw klanten. Fouten worden zo gereduceerd en je bespaart enorm op tijd en kosten. Accounting software voor accountants brengt 7 grote voordelen met zich mee.

Voordeel 1: Managen van alle administraties op één centrale plek

Als accountant krijg je te maken met verschillende soorten klanten en ondernemers met ieder een eigen boekhoudpakket. Accounting software maakt het mogelijk om te koppelen met al deze boekhoudpakketten. Hierdoor heb je geen last meer van verouderde pakketten en losse systemen. Je houdt dus de administraties van alle ondernemers bij op één centrale plek.

Voordeel 2: Efficiënt samenwerken met collega’s en klanten

Met moderne accounting software kun je altijd en overal efficiënt samenwerken met zowel collega’s als klanten. Zo geef je autorisatierechten aan wie dit nodig heeft of voeg je eenvoudig een extra gebruiker toe. Dit maakt accounting software flexibel, waardoor je optimaal kunt samenwerken.

Voordeel 3: Minder fouten door automatisering van de administraties

Binnen accounting software is het mogelijk om administraties in hoge mate te automatiseren. Het automatisch verwerken van facturen en inlezen van facturen zijn hier goede voorbeelden van. Menselijke handelingen worden hierdoor grotendeels overbodig, waardoor de kans op fouten aanzienlijk verkleind wordt. Hierdoor houd je tijd over voor extra aandacht voor jouw ondernemers en om hen te voorzien van toekomstgericht advies.

Voordeel 4: Proactief adviseren door actuele data

Met online boekhouden wordt digitaliseren en automatiseren kinderspel. Gegevens worden hierdoor realtime geüpdate, wanneer er wijzigingen worden aangebracht of als er gegevens worden toegevoegd. Zo heb je altijd inzicht in de meest actuele en nauwkeurige data. Dit kun je gebruiken om ondernemers te voorzien van proactief advies over hun financiële positie.

Voordeel 5: Altijd en overal werken

Boekhouden met accounting software vindt plaats in de cloud. Werken vanaf kantoor is hierdoor niet meer altijd nodig. Het bijhouden van de administraties van je klanten kan daardoor overal en wanneer je maar wilt.

Voordeel 6: Veilig boekhouden met cloud accounting software

Doordat alle financiële administraties opgeslagen staan in de cloud, hoef je je niet meer druk te maken om veiligheid. Alle data staat veilig opgeslagen en wordt beveiligd door de nieuwste methoden. Cloud accounting software zorgt ook voor de nodige updates en back-ups, zodat je je daar niet mee bezig hoeft te houden.

Voordeel 7: Operationele data voor jouw boekhoudafdeling

Met DizzyData verzamel je operationele data, waardoor je direct inzicht krijgt in de prestaties van jouw boekhoudafdeling. Zo zie je in welke mate je vooruitgang boekt met het platform. Hierdoor kun je makkelijk sturen op betere resultaten. Zo help je je klanten, maar haal je ook zelf het maximale uit je investering.

Ontdek de voordelen zelf!

Probeer DizzyData gratis. 2 weken lang.