Cloud boekhouden

Alles op één plek.

  • Gestroomlijnde financiële processen
  • Nauwkeurige en actuele data
  • Volledig automatisch boeken

Cloud boekhouden voor ondernemers en accountants

Tegenwoordig is er een groot aanbod van innovatieve oplossingen die, vrijwel volledig, cloud boekhouden voor accountant en ondernemer mogelijk maken. Bijvoorbeeld facturatie programma’s, business analytics reporting, boekhoudpakketten en digitale factuurverwerking. Deze oplossingen maken het mogelijk het boekhoudproces in hoge mate te digitaliseren en automatiseren. Ten eerste neemt het voor organisaties veel werk uit handen, zodat zij zich niet bezig hoeven te houden met (financiële) randzaken. En ten tweede beschikken zij op die manier over actuele informatie die hen helpt bij het sturen van hun onderneming. The Yuki Company ondersteunt organisaties, middels verschillende oplossingen, in dit proces.

Cloud boekhouden met digitale factuurverwerking

Digitale factuurverwerking is een essentieel onderdeel bij het cloud boekhouden. Met digitale factuurverwerking of scan en herken digitaliseer en verwerk je eenvoudig bonnen en facturen. Daarmee is je administratie zo geregeld. Scan fysieke documenten in om deze om te zetten naar digitale documenten of lever facturen direct digitaal aan. Vervolgens worden de gegevens op het document gescand en omgezet naar een boekingsvoorstel. Je controleert de gegevens in het boekingsvoorstel en met één druk op de knop verwerk je deze in het boekhoudpakket. Het is niet meer nodig de papieren facturen en bonnetjes te bewaren. Omdat je ze gemakkelijk terug vindt in je online archief. Voor veel bedrijven is digitale factuurverwerking het startpunt van het cloud boekhoudproces. Want daar worden gegevens verzameld en verwerkt. Oftewel, het is de sleutel tot betrouwbare en up-to-date cijfers.

De voordelen van digitale factuurverwerking

Wil je snel en efficiënt werken? En altijd beschikken over actuele cijfers? Dan kun je niet om digitale factuurverwerking heen. Daarnaast biedt cloud boekhouden met factuurverwerking software vele andere voordelen die de financiële administratie gemakkelijker maken:

  • Je kunt fiatteringsworkflows inrichten. Hiermee stuur je facturen digitaal langs je collega’s ter goedkeuring;
  • Er is een eenduidige manier voor het aanleveren (digitaal) van facturen. Daarmee heb je controle over je factuurstromen.
  • Het is minder foutgevoelig. Omdat je niet meer handmatig informatie in hoeft te voeren.
  • Naast bovengenoemde voordelen biedt digitale factuurverwerking handige functionaliteiten die het verwerken van facturen leuker en gemakkelijker maken. Bekijk het overzicht hieronder.

    Ontdek meer