Je boekhouding automatiseren

Meer grip op je administratie. Automatisch en online boekhouden voor accountants en ondernemers.

Probeer nu gratis
Automatiseren
Honderden accountantskantoren werken met DizzyData
DizzyData verwerkt miljoenen facturen per maand
Snel, veilig & betrouwbaar

Automatiseer je boekhouding door gebruik te maken van scan en herken. Verwerk facturen en bonnetjes eenvoudig en snel tot boekingen. Je administratie is met DizzyData altijd nauwkeurig en up-to-date.

Automatiseren

Boekhouding automatiseren

Actuele en betrouwbare cijfers

  • Efficiënte verwerking van gegevens
  • Een digitaal archief
  • Volledig automatisch boeken

Automatisering in boekhouding

Het bijhouden van de administraties is voor organisaties min of meer verplicht. Echter, kost het nauwkeurig voeren van de administratie veel tijd. Hierdoor kan men zich minder focussen op waar het écht om draait, het ondernemen. Gelukkig kan er veel werk uit handen worden genomen door de boekhouding te automatiseren. Verschillende software tools maken automatisch boekhouden mogelijk, waardoor er nauwelijks handen aan te pas komen. Daarmee voorkom je fouten en bovendien zijn je cijfers altijd up-to-date. Kortom, met een geautomatiseerde boekhouding kunnen de accountant en ondernemer sturen op actuele en betrouwbare cijfers.

boekhouding automatiseren
Meer tijd over voor jouw klanten
Minder kans op fouten
Verhoogde productiviteit en efficiëntie
Uniform proces voor factuurverwerking

Boekhouding automatiseren met scan en herken

Een belangrijk, maar tijdrovend onderdeel van de boekhouding is het verwerken van facturen en bonnetjes. Vaak zijn handmatig invoerwerk en een ongestructureerde werkwijze kenmerkend voor dit proces. Kortom, door het proces efficiënt in te richten kun je een hoop tijd besparen. Bijvoorbeeld met de scan en herken oplossing van DizzyData. DizzyData helpt je de factuurverwerking in hoge mate te automatiseren. Via de mobiele app, e-mail of webportal worden facturen en bonnetjes eenvoudig en digitaal aangeleverd. Ze worden automatisch, snel en correct herkend en er wordt direct een boekingsvoorstel gedaan. Hierdoor hoef je als accountant/ondernemer nooit meer handmatig facturen te boeken.

Voordelen boekhouding automatiseren

Werken met scan en herken zorgt ervoor dat je automatisch facturen kunt boeken. Dat brengt een aantal voordelen met zich mee, namelijk:

- Je bouwt een digitaal dossier op. Daarmee zijn papieren ordners en archiefkasten overbodig;
- Efficiënter werken, doordat je niet handmatig hoeft in te voeren. Je werkt sneller en voorkomt invoerfouten;
- Werken in de cloud, waardoor je de originele factuur ongeacht waar je bent snel kunt terug vinden.

Aansluitend op bovengenoemde voordelen kent het DizzyData platform een aantal handige toepassingen, zoals het instellen van autorisatie workflows, die de factuurverwerking nóg gemakkelijker maakt.

boekhouding automatiseren

Hoe meer je automatiseert, hoe meer tijd en geld je bespaart. Om die rede biedt DizzyData verregaande mogelijkheden voor het automatiseren van je facuurverwerking. Met handige toepassingen kun je stap-voor-stap automatiseren. Daarmee bepaal jij in welke mate je automatiseert en in hoeverre je controle op het proces houdt. Uiteindelijk is het mogelijk om facturen, die voldoen aan gestelde criteria, volledig automatich door te laten boeken. Kortom, een maximale besparing van tijd en kosten.

Volledig automatisch boekhouden