Factuurverwerking voor ondernemers met DizzyData

Automatische factuurverwerking voor ondernemers. Voor de ondernemer die tijd wil besparen op zijn administratie, om écht te kunnen ondernemen.

Probeer nu
Ondernemers
Tienduizenden ondernemers werken al met DizzyData
De gemiddelde factuurherkenning ligt ver boven de 80%
DizzyData is snel, veilig & betrouwbaar

DizzyData is een slim online platform voor automatische factuurherkenning, factuurverwerking, factuurautorisatie en e-facturatie. Je levert jouw facturen aan via ons platform of via de mail. DizzyData herkent de facturen en doet een boekingsvoorstel dat je controleert en accordeert. DizzyData werkt met bijna alle boekhoudpakketten, zoals Exact, AFAS en Twinfield. Snel, gemakkelijk en veilig online boekhouden. Hét platform voor factuurverwerking voor ondernemers.

Automatiseer je financiële administratie met scan & herken

Bespaar tijd door je financiële administratie te automatiseren. Verzamel en verwerk je facturen en bonnen binnen een handomdraai. Het platform van DizzyData scant en herkent je documenten, waarna het automatisch een boekingsvoorstel genereert. Met één druk op de knop boek jij ze in jouw boekhoudpakket. Heb je terugkerende facturen? Dan kan je deze zelfs volledig automatisch boeken.

Lees meer
slimme tooling

Raak bonnen en facturen nooit meer kwijt met online boekhouden

Lever je bonnen en facturen direct aan via app, e-mail of vanaf je eigen PC. DizzyData scant de gegevens en verwerkt ze in jouw boekhoudpakket. Alle documenten slaan we automatisch op. Je vindt deze makkelijk terug in jouw online archief. Kortom, administratieve rompslomp is verleden tijd.

Lees meer
matching en herkenning

Gebruik workflows en houd controle over het proces

Behoud overzicht en controle over jouw administratie. Met DizzyData stel je verschillende workflows in, daarmee creëer je grip op jouw factuurstromen. Maak gebruik van autorisatieregels om het proces van fiattering te stroomlijnen. Of stel criteria in waarop facturen volledig automatisch mogen worden geboekt.

Lees meer
geautomatiseerde factuurverwerking

Onze features

Ontdek onze handige features , waarmee je tijd vrij houdt om écht te ondernemen,

Koppelingen

DizzyData koppelt snel en eenvoudig met jouw boekhoudpakket(ten).

Probeer DizzyData gratis en vrijblijvend!

Probeer nu