Functies & tarieven

Functies

DizzyData heeft een zeer gebruiksvriendelijke interface en biedt een scala aan zowel zichtbare als onzichtbare functionaliteiten en mogelijkheden.

DizzyData is jouw Alles-in-1 oplossing

 • Digitaal aanleveren

  Elke DizzyData administratie krijgt een eigen uniek e-mailadres. Crediteuren, ondernemers of klanten en medewerkers van accountantskantoren kunnen per email facturen insturen naar dit e-mailadres. DizzyData ondersteunt inkoop- en verkoopfacturen in nagenoeg ieder formaat. Na ontvangst van een email met één of meerdere facturen stuurt DizzyData altijd een ontvangstbevestiging naar de afzender.

 • Online factuurherkenning

  DizzyData herkent automatisch de crediteur, debiteur, factuurnummer, factuurdatum, vervaldatum, te betalen bedrag en de btw uitsplitsing op een factuur. De herkende gegevens worden gecombineerd met de stamgegevens die rechtstreeks worden geïmporteerd uit de gekoppelde administratie in het boekhoudpakket. Op deze wijze doet DizzyData volautomatisch een boekingssuggestie. Na controle door de financieel medewerker(s) wordt de boeking rechtstreeks opgeslagen in de gekoppelde administratie, inclusief de originele factuur.

 • Factuur autorisatie

  Optioneel kan het na het inboeken van de factuur door de financieel medewerker of boekhouder de factuur volgens een uitgebreid procuratiescherm (3 niveau’s, onbeperkt aantal medewerkers per niveau, regelsets op grootboekrekeningen, kostenplaatsen, crediteuren en of bedragen) digitaal de organisatie in worden gestuurd. Budgethouders, projectleiders of andere autorisatie bevoegden kunnen facturen via de PC bekijken, annoteren en vervolgens goed- of afkeuren. Bovendien maakt de digitale workflow voor accordering het veel eenvoudiger controle te houden over betalingen.

 • Gedeelde intelligentie en zelflerend

  DizzyData is een zelflerend systeem en wordt steeds slimmer. DizzyData werkt met één online platform, er zijn geen losse ‘on premise’ installaties per klant. Dat houdt in dat alle ‘slimme’ informatie die gebruikt wordt om documenten van de ene klant te herkennen ook direct voor alle andere klanten beschikbaar is.

 • Online archief

  Verwerkte documenten worden per administratie opgeslagen in het online archief van DizzyData. Het archief is doorzoekbaar op kenmerken zoals factuurnummer, naam crediteur, naam debiteur of factuurbedrag. Gearchiveerde documenten kunnen per stuk worden geopend, ook kunnen meerdere documenten tegelijk worden gedownload. Daarnaast is kunnen achteraf nog bijlagen worden toegevoegd aan reeds gearchiveerde documenten. Naast facturen kunnen ook andere documenten die betrekking hebben op de boekhouding worden opgeslagen in het archief van de administratie.

 • Integratie met boekhoudpakketten

  Met DizzyData ben je niet gebonden aan één boekhoudprogramma. DizzyData is aan bijna elk boekhoudprogramma te koppelen en werkt nu al samen met onder andere Exact Online, Afas, Twinfield, SnelStart en Cash.

 • Alle bestandsformaten. Van Word, PDF tot UBL

  DizzyData kan niet alleen jouw inkoopfacturen of bonnen verwerken, maar je kunt ook verkoopfacturen en kastransacties verwerken met de software. Hierbij kun je gemakkelijk debiteuren aanmaken en opslaan in jouw boekhoudpakket. Je kunt o.a. de volgende soorten documenten verwerken met DizzyData; PDF, TIFF, BMP, JPEG, PNG XLS, XLSX (MS Excel), DOC, DOCX (MS Word) en UBL voor inkoopfacturen.

 • Toegang tot e-facturatienetwerken

  Een e-factuur is een elektronisch document dat zonder extra handelingen, volledig automatisch in de boekhoudsoftware ingelezen kan worden. Bedrijven die zijn aangemeld binnen e-facturatienetwerk kunnen op deze manier facturen afleveren en ontvangen en zonder verdere handelingen boeken in de boekhouding. Het e-facturatienetwerk verifieert de afzender en wisselt de factuur via het beveiligde netwerk uit. Via DizzyData kun je ook facturen afleveren bij jouw klanten via deze e-facturatienetwerken. Dit verloopt via een zogeheten access-point waarmee we toegang hebben tot e-facturatienetwerken als Peppol.

 • Rest API voor Developers

  Naast de end-user oplossingen voor factuurverwerking die gebruikt worden door onder andere Baker Tilly Berk, Van Oers, Deloitte, Leaseweb, Uber, McDonald’s en Domino’s Pizza, wordt de herkenningstechnologie van DizzyData ook whitelabel door andere software bedrijven gebruikt via de Rest API (Application Programming Interface). Via deze Rest API kun je communiceren met de herkenningstechnologie van DizzyData, waardoor je de herkenning direct kunt implementeren in jouw eigen oplossing.

 • Support & Implementatie

  Gratis ticketsupport hoort bij ons gewoon bij de service. Daar betaal je niets extra voor. De implementatietijd is slechts 10 minuten en vraagt geen extra investering in software of hardware.

 • Automatisch UBL-facturen ophalen

  Digitale facturen (e-facturen) in UBL-formaat komen met DizzyData automatisch binnen en kunnen op kostenniveau de boekhouding in van u of uw klanten. Voor u betekent dat nooit meer wachten op facturen en, zodra alle leveranciers over zijn gegaan op UBL, een boekhouding die altijd up-to-date is.

 • Huisstijl & Onboarding

  DizzyData is zo ontworpen dat werken met de software intuïtief verloopt. Toch vraagt de inrichting wel even extra aandacht. Er zijn administraties aan te maken en te koppelen aan boekhoudpakketten. Gebruikers moeten de juiste rechten toegewezen krijgen en er zijn workflows in te stellen voor factuurautorisatie. Daarom is met name voor grotere organisaties onze onboarding service een slimme manier om snel ‘up and running’ te zijn.

  Tijdens de onboarding zal jouw portal ook aangepast worden naar jouw eigen huisstijl.

 • Verbeterrapportage

  Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op efficiënter werken met DizzyData. Hoeveel stamgegevens uw medewerkers in het systeem invoeren bijvoorbeeld. Zo kan de kwaliteit van een boekingsvoorstel lager zijn, als het KvK-nummer van een leverancier ontbreekt. Andere factoren zijn de kwaliteit van de scans en de manier waarop de medewerkers de boekingen verwerken.

  Er is kortom heel wat dat je zelf kunt doen om de herkenning te verbeteren of zelfs naar 100 procent te brengen. Maar we kunnen je daar ook bij helpen. Bekijk de onboarding- en consultancyservices van DizzyData.

 • Beveiliging en beschikbaarheid

  De DizzyData applicaties worden gehost in de gecertificeerde datacenters van Amazon Webservices in Frankfurt. Iedere schakel in de applicaties van DizzyData en de onderliggende infrastructuur is dubbel uitgevoerd. Alle klantgegevens slaan we binnen de EU op en we maken dagelijks een backup.

Gratis proberen

Probeer nu geheel vrijblijvend
0,00
 • Gratis administraties
 • Gratis facturen
 • Gratis gebruikers
Nu proberen

Professional

Voor ondernemers
7,50
 • € 7,50 per administratie per maand
 • 30 facturen per maand per administratie
 • € 0,10 per extra factuur
 • Super gebruikers
  Verwerkingsgebruikers
  Autorisatiegebruikers
  € 3,50 per maand
 • Exclusief eenmalige set-up fee
Nu beginnen

Partner

Voor accountantskantoren
2,50
 • € 2,50 per administratie per maand
 • Inclusief facturen en interne gebruikers
 • € 149 portal licentie per maand
 • Externe verwerkingsgebruikers
  Externe autorisatiegebruikers
  € 3,50 per maand
 • Exclusief eenmalige set-up fee
Nu beginnen

DizzyData koppelt eenvoudig en veilig met vrijwel alle (online) boekhoudprogramma's

Koppeling DizzyData exact Unit4 Snelstart afas cash yuki

Probeer DizzyData nu direct online!

Ga aan de slag met DizzyData en ontdek het gemak van ons online platform voor factuurherkenning, e-facturatie en factuur autorisatie. Probeer nu gratis!

Gratis proberen