Inkoopfacturen scannen

Maakt je administratie makkelijker

  • Niks meer handmatig
  • Minder foutgevoelig
  • Scannen en verwerken

Digitaliseren van inkoopfacturen

Nog steeds zijn er veel organisaties en instellingen die inkoopfacturen hard copy krijgen en handmatig verwerken. Hetgeen vraagt veel tijd en aandacht. Zonde, want je kan je tijd goed aan andere dingen besteden. Het digitaliseren van inkoopfacturen is een eerste stap om verlost te raken van dat tijdrovende proces. Werk je met digitale facturen? Dan is de stap naar het automatisch scannen en verwerken van inkoopfacturen zo gezet.

Digitale verwerking inkoopfacturen

Digitale inkoopfacturen kun je gemakkelijk verwerken. Scan en herken software helpt daarbij. Het scant je facturen, herkent de informatie en match het aan de juiste gegevens ter verwerking. Upload het bestand of verstuur de facturen per mail, de software doet de rest. Stel je eens voor hoeveel tijd je bespaart. Daarnaast is automatisch inlezen, in vergelijking tot handmatig invoeren, véél minder foutgevoelig.

Facturen scannen en boeken met DizzyData

De factuurverwerkingsoftware van DizzyData heeft een scan en herken functie voor inkoop- en verkoopfacturen. Je levert je facturen aan per mail, app, of upload ze (na het scannen) vanaf je computer. Ons platform herkent de gegevens en doet automatisch een boekingsvoorstel. Klopt het voorstel? Dan boek je de factuur met één druk op de knop. Het is zelfs mogelijk facturen volledig automatisch te boeken. Jij hebt meer tijd en ruimte voor andere belangrijke dingen, want je administratie is in een handomdraai up-to-date.

Automatische online factuurherkenning en verwerking

Met DizzyData kun je meer dan alleen facturen scannen. Ontdek meer functies van ons alles-in-één platform voor factuurverwerking.

Automatisch verwerken

Integratie met bekende boekhoudpakketten

Online archief

Ontdek meer