DizzyData voor NetSuite

Koppeling

DizzyData koppelt met NetSuite via een API koppeling. DizzyData herkent facturen en doet een boekingsvoorstel in NetSuite op basis van de herkende gegevens. Met DizzyData kunnen wij in samenwerking met onze partner Fast Four wereldwijd alle NetSuite klanten sterke herkenningssoftware aanbieden, waarbij de gebruiker gewoon vanuit de vertrouwde NetSuite omgeving kan blijven werken.

Wat is DizzyData?

DizzyData is een slimme en gebruiksvriendelijke softwaretool voor automatische factuurherkenning. DizzyData werkt met bijna alle bekende boekhoudpakketten. Inkomende facturen worden digitaal via de mail of het DizzyData platform aangeleverd en DizzyData herkent deze automatisch en doet een boekingsvoorstel die jij controleert en accordeert in NetSuite. DizzyData is een zelflerend en intelligent systeem waardoor bijna alle facturen automatisch worden herkend.

 

Hoe werkt DizzyData voor NetSuite?

Wanneer je met NetSuite werkt heb je meerdere mogelijkheden om een factuur in te sturen, bijvoorbeeld per email. De factuur wordt in NetSuite opgevangen en naar DizzyData gestuurd. Wanneer de herkenning gereed is wordt de uitgelezen data in NetSuite ontvangen. Je logt hierna in in NetSuite en ziet een dashboard reminder ‘Inkoopfacturen te verwerken’. Je klikt vervolgens op de reminder en klikt op een van de facturen om te verwerken.

Je krijgt een vooraf ingevulde factuur en de PDF op dezelfde pagina. Je controleert de data, vult aan waar nodig en slaat de factuur op. Hiermee wordt de goedkeuringsworkflow opgestart. NetSuite checkt welke data is aangepast door jou en stuurt deze informatie terug naar DizzyData, zodat de volgende keer de juiste waarde kan worden uitgelezen

 

Veiligheid

DizzyData verwerkt honderdduizenden facturen per maand voor zowel ondernemers als accountantskantoren. Onze applicaties worden gehost in de gecertificeerde datacenters van Amazon Webservices in Frankfurt. Iedere schakel in de applicaties van DizzyData en de onderliggende infrastructuur is dubbel uitgevoerd. Alle klantgegevens slaan we binnen de EU op en we maken dagelijks een backup.

 

De voordelen op een rijtje
  • Automatische factuurherkenning
  • Documentverwerking
  • Voldoet aan privacy- en datawetgeving
  • Factuurautorisatie
  • Zelflerend en intelligent
  • Voordeliger dan handmatig boeken!
  • Automatisch facturen ophalen

 

Implementatie

Heb je interesse om te koppelen met DizzyData? Neem dan direct contact met ons op! Binnen enkele dagen kan je al gebruik maken van de herkenningstechnologie.

 

Implementatiepartner NetSuite

fast four Fast Four
  • Evert van de Beekstraat 1
  • 1118 CL, Schiphol
www.fastfour.com E-mail versturen

Probeer DizzyData nu direct online!

Ga aan de slag met DizzyData en ontdek het gemak van ons online platform voor factuurherkenning, e-facturatie en factuur autorisatie. Probeer nu gratis!

Gratis proberen