Consultancy services

Hulp nodig bij een volgende stap met DizzyData? Bekijk dan onze consultancy services op deze pagina.

Consultancy

Werk je al langer met DizzyData en ben je op zoek naar advies op maat? Dan zijn onze consultancy services dé oplossing. Welke service het beste bij jou past is afhankelijk van jouw uitdagingen en wensen. Wil je inzicht in het gebruik van DizzyData om er zelf mee aan de slag te gaan? Of word je liever actief begeleid door onze consultant om een verbeterslag te maken? Bekijk dan onderstaande services of laat je adviseren door een Customer-succesconsultant.

De services

1-op-1 sessie met support €100,-
Kan je wel wat hulp gebruiken bij het automatiseren van de boekhouding, het instellen van autorisatieworkflows of het gebruik van DizzyData? Kies dan voor een 1-op-1 sessie met support. Via een online-meeting van een uur helpt een van onze supportmedewerkers jou bij al je technische vragen.
Quickscan €250,-
Met een Quickscan krijg je inzicht in je backofficeprocessen. Hoe efficiënt wordt er gewerkt met DizzyData? Wat is de verwerkingstijd per administratie? Hoe staat de inrichting van DizzyData ervoor? Kortom we doen een gebruikersanalyse, beheeranalyse en crediteuren- en debiteurenanalyse. Daarmee is de Quickscan een onmisbare service om te ontdekken waar jouw kantoor winst kan behalen in het werken met DizzyData.
Dagdeel consult €500,-
Een consultant komt een dagdeel bij je langs om jouw medewerkers on-the-job te ondersteunen bij het werken in DizzyData. Behandel ter plekke vragen en leer direct efficiënter werken met ons platform.
Efficiency-traject €1.499,-
Een Quickscan wordt opgevolgd door een uitgebreide training op locatie om hands-on aan de slag te gaan met vastgestelde focuspunten. Tijdens de training zorgen we samen voor een betere organisatie van de administraties om jouw kantoor te helpen met verdere automatisering van de factuurverwerking. Na 3 maanden wordt de Quickscan opnieuw uitgevoerd. Deze neem je samen met een Customer-succesconsultant door om de voortgang te monitoren en vervolgstappen te bepalen.

Meer weten over onze consultancy services?

Neem dan contact op met onze Customer-succesconsultant.