DizzyData voor ondernemers

Automatisch en online boekhouden voor ondernemers die weinig tijd hebben en grip willen op hun inkomende facturen en kosten.

Probeer nu
Ondernemers
Tienduizenden ondernemers werken al met DizzyData
De gemiddelde factuurherkenning ligt ver boven de 80%
DizzyData is snel, veilig & betrouwbaar

DizzyData is een slim online platform voor automatische factuurherkenning, factuurverwerking, factuurautorisatie en e-facturatie. Je levert jouw facturen aan via ons platform of via de mail. DizzyData herkent de facturen en doet een boekingsvoorstel dat je controleert en accordeert. DizzyData werkt met bijna alle boekhoudpakketten, zoals Exact, AFAS en Twinfield. Snel, gemakkelijk en veilig online boekhouden voor ondernemers.

Intelligent, zelflerend en modern

DizzyData is niet alleen intelligent en zelflerend, maar biedt daarnaast nog een aantal andere moderne toepassingen. Zo kunnen UBL facturen automatisch worden opgehaald en kan je zelf workflows voor factuurautorisatie instellen. Heb je terugkerende facturen van bepaalde leveranciers? Dan kan je automatisch laten goedkeuren en boeken. Heb je facturen die je door een medewerker wilt laten autoriseren? Ook dit is helemaal naar wens in te stellen in DizzyData.

slimme tooling

Hoe werkt DizzyData?

Je mailt jouw facturen wanneer het uitkomt aan DizzyData – dat hoeft dus niet op een vast tijdstip. Werk je met e-facturen, dan kunnen we deze automatisch voor je ophalen. Of, helemaal handig, je laat jouw leveranciers hun facturen rechtstreeks sturen naar jouw eigen DizzyData-e-mailbox. In welk formaat maakt overigens niet uit, we herkennen ze allemaal.

DizzyData herkent automatisch belangrijke gegevens zoals crediteur en debiteur, factuurgegevens zoals nummer, vervaldatum en bedragen. Binnen enkele seconden krijg je vervolgens een boekingsvoorstel. Als dit klopt, kan jij of één van jouw medewerkers dit goed keuren. De boeking (inclusief originele factuur) wordt opgeslagen in jouw archief en geboekt in het gekoppelde boekhoudpakket. Nooit meer zoeken dus naar een factuur of bonnetje.

matching en herkenning

Simpel in gebruik, complexe technologie

De online portal van DizzyData is zeer gebruiksvriendelijk, razendsnel en werkt bovendien zeer intuïtief. Onder de motorkap zit echter een technologie waar jarenlang aan gewerkt is. Zelflerende technologie, API koppelingen, UBL, SSL, mirroring en andere innovatieve technologieën zijn integraal onderdeel van DizzyData. Zo bieden we ondernemers een oplossing die niet alleen simpel in gebruik is, maar ook zeer veilig en schaalbaar.

slimme tooling

Meer controle over betalingen

Je herkent het wel, het bedrijf groeit en niet alleen het normale werk neemt toe maar ook de inkomende facturen. Gevolg? Overzicht en controle worden lastiger en om geen snelheid te verliezen worden facturen zonder goede controle goedgekeurd. Met DizzyData krijgt je weer grip op jouw inkomende facturen en de bijbehorende kosten. Door autorisatieregels in te stellen moeten u of uw medewerkers facturen eerst goedkeuren voordat ze in de administratie geboekt worden. Door workflows in te stellen kan je terugkerende facturen van leveranciers automatisch laten goedkeuren om zo tijd te besparen. Doordat wij alle originele facturen opslaan kan je altijd later een factuur opnieuw uitdraaien of terugzien.

slimme tooling

Binnen 5 minuten aangesloten

Binnen 5 minuten ben je aangesloten op de DizzyData omgeving. Veilig, snel en zonder extra investering voor hard- of software. DizzyData werkt samen met alle bekende boekhoudprogramma’s. Support per mail en telefoon is altijd inclusief. Wij zien support niet als afdeling maar als een “way of life”.

Download onze DizzyData brochure voor ondernemers.

matching en herkenning

Veiligheid & betrouwbaarheid

We zijn ons er terdege van bewust dat je alleen kiest voor onze technologie als de veiligheid en betrouwbaarheid gewaarborgd zijn. De DizzyData applicaties worden daarom gehost in de gecertificeerde datacenters van Amazon Webservices in Frankfurt. Iedere schakel in de applicaties van DizzyData en de onderliggende infrastructuur is dubbel uitgevoerd. Alle klantgegevens slaan we binnen de EU op en we maken dagelijks een backup.

online factuurherkenning veiligheid

DizzyData is zeer scherp geprijsd!

Functies & prijzen
  • € 7,50 per administratie per maand
  • 30 facturen per maand per administratie
  • € 0,10 per extra factuur
7,50
Gratis proberen

DizzyData koppelt eenvoudig en veilig met vrijwel alle (online) boekhoudprogramma's

Koppeling DizzyData exact Unit4 Snelstart afas cash yuki