Quick Scan

Wat is de Quick Scan?

De Quick Scan is een onmisbare service om te ontdekken waar jouw kantoor winst kan behalen in het werken met DizzyData. Je krijgt de Quick-Scan in de vorm van een rapport aangeleverd en hebt precies inzichtelijk welke focuspunten helpen de efficiëntie te verbeteren. 

Doelgroep

Je werkt langer dan 3 maanden met DizzyData en wil inzichtelijk hoe je meer winst kunt behalen met het werken in DizzyData.

Inhoud

De Quick Scan bestaat uit de volgende onderdelen:

Gebruikers analyse

Per gebruiker geven we inzicht in hoeveel facturen hij/zij met DizzyData verwerkt en welk percentage daarvan automatisch wordt verwerkt (automatiseringsgraad).  Deze informatie helpt je bepalen welke werkwijze het beste voor jouw collega’s werkt.

Beheer analyse;

Hoe vollediger de gegevens in het beheer, hoe beter de herkenning van facturen. De beheer analyse geeft inzicht in de volledigheid van de gegevens in het beheer van DizzyData. Vul je deze op basis van de analyse aan? Dan worden jouw facturen nauwkeurig herkend.

Crediteur analyse;

Tot slot krijg je een analyse van de crediteur gegevens. Zijn de crediteur gegevens op orde? Dan matcht DizzyData de facturen moeiteloos met de juiste crediteur. Met de crediteur analyse heb je inzichtelijk waar de crediteur gegeven missen. Zo kan jij deze aanvullen voor ene betere matching van facturen.

Administratie analyse

Bovenstaande analyses voeren we op administratie niveau uit. Op die manier weet jij binnen welke administraties de meeste winst te behalen is.

Tarief

De kosten voor de Quick Scan zijn:

  • € 250

Vraag de Quick Scan aan via onderstaande button.

De Quick Scan geeft je inzicht in verbetermogelijkheden

Vraag hem aan en ontvang een uitgebreide rapportage met verbeterpunten voor jouw kantoor.

Vraag aan