44% van de ict-projecten mislukt bij gebrek aan gebruikersbetrokkenheid. Wil je dat jouw ICT-project slaagt? Bekijk dan de webinar.

Webinar medewerkers meenemen in het proces van automatisering

  • 30 november van 10:00 tot 10:30 uur of op
  • 1 december van 15:00 tot 15:30 uur.

Accountants investeren massaal in ICT. Onvermijdelijk als het gaat om het toekomstige succes van hun accountantskantoor te waarborgen. Deze investeringen zorgen voor een hoop veranderingen binnen het accountantskantoor. Zo vraagt nieuwe ICT ook om een nieuwe werkwijze. Een werkwijze waar niet iedere medewerker voor openstaat. Toch zijn veranderingen pas echt succesvol als medewerkers de nieuwe werkwijze en systemen gaan gebruiken zoals ze bedoeld zijn. Belangrijk dus om medewerkers mee te nemen bij veranderingen binnen het accountantskantoor. In dit webinar geeft accountant Martin Boogaard praktische handvatten over hoe jij medewerkers meeneemt in het proces van automatisering, zodat:

  • je draagvlak kunt creëren;
  • je medewerkers enthousiast kan maken;
  • je de voordelen van verandering tastbaar kunt maken.

Let op! Deze webinar is vooraf opgenomen. De vragen in de chat worden daarom niet direct beantwoord. Heb je vragen? Laat het ons weten via info@dizzydata.com. Veel kijkplezier!