Makkelijk factureren

Tot 50% tijdswinst

DizzyData maakt facturen verwerken makkelijk en leuk, zodat jouw organisatie en medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen.

Makkelijk facturen verwerken

Met handige workflows

Via een gebruiksvriendelijk platform

Met DizzyData verwerk je makkelijk facturen. Je creëert extra ruimte en tijd. Jouw medewerkers en daarmee de gehele organisatie kunnen zich verder ontwikkelen.

Makkelijk facturen verwerken

Lever facturen makkelijk en digitaal aan. Upload ze vanaf je computer, stuur ze in via de mail of scan ze in via de DizzyData app. Wij herkennen de gegevens en matchen die aan een relatie in het boekhoudpakket. Vervolgens generen wij automatisch een boekingsvoorstel die jij controleert. Klopt het boekingsvoorstel? Dan is de factuur met één druk op de knop geboekt. Tot slot slaan we een digitale kopie van de factuur achter iedere boeking op. Fluitje van een cent.

Gebruiksvriendelijk platform

DizzyData is de alle-in-één oplossing voor factuurverwerking gekoppeld aan jouw favo boekhoudpakket(ten). Verzamel en verwerk facturen via ons gebruiksvriendelijke platform. Met één centrale interface werk je gemakkelijk en boekhoudpakket onafhankelijk samen met collega’s, klanten of je accountant.

Handige workflows voor factuurverwerking

Of je nu accountant of ondernemer bent, met DizzyData maak je boekhouden leuk en makkelijk. Je verzamelt en verwerkt facturen via een centraal en gebruiksvriendelijk platform. Upload ze vanaf je computer of stuur ze in per e-mail of app. Daarnaa gaat DizzyData voor je aan de slag. Controleer nog even het boekingsvoorstel. En met één druk op de knop is de factuur geboekt. Volledig automatisch boeken? Dat kan, jij bepaalt de criteria waaraan de factuur moet voldoen.

Probeer DizzyData 2 weken gratis!

En ervaar zelf hoe makkelijk boekhouden is.