Nauwkeurige boekhouding

Met realtime gegevens

DizzyData zorgt voor een actuele en nauwkeurige boekhouding. Jij creëert tijd en ruimte om je ambities waar te maken.

Up-to-date administratie

Nauwkeurige boekhouding

Maak boekhouden makkelijk

Focus je op wat écht belangrijk is, terwijl Dizzydata zorgt voor een actuele en nauwkeurige boekhouding. Boek facturen volledig automatisch, maar houd toch controle op het proces.

Up-to-date administratie

DizzyData biedt slimme functies waarmee je facturen razendsnel en foutloos verwerkt. Daarmee beschik jij over een nauwkeurige en up-to-date administratie. Je hoeft hier nauwelijks moeite voor te doen, wij regelen het. We kunnen facturen volledig automatisch boeken. Kortom, je bespaart tijd op de administratie en wint tijd om jouw ambities waar te maken.

Nauwkeurige boekhouding

DizzyData maakt het proces voor factuurverwerking minder foutgevoelig. Wij zorgen voor een juiste herkenning en interpretatie van gegevens. Er komt nauwelijks handmatig werk aan te pas. Met uitgebreide digitale workflows voor automatisering en fiattering houd je controle op het proces. Je beschikt niet alleen over een up-to-date maar ook een nauwkeurige boekhouding.

Makkelijk boekhouden

Of je nu accountant of ondernemer bent, met DizzyData maak je boekhouden leuk en makkelijk. Je verzamelt en verwerkt facturen via een centraal en gebruiksvriendelijk platform. Upload ze vanaf je computer of stuur ze in per e-mail of app. Daarnaa gaat DizzyData voor je aan de slag. Controleer nog even het boekingsvoorstel. En met één druk op de knop is de factuur geboekt. Volledig automatisch boeken? Dan kan, jij bepaalt de criteria waaraan de factuur moet voldoen.

Probeer DizzyData 2 weken gratis!

En ervaar zelf hoe makkelijk boekhouden is.