Operationele stuurinformatie

Voor backofficemanagement

DizzyData verzamelt en rapporteert operationele data. Samen verbeteren we prestaties van medewerkers en software.

Inzicht in prestaties

Ontwikkel je medewerkers

Bepaal relevante KPI's

Het platform van DizzyData verzamelt en rapporteert operationele data. Gebruik deze data om prestatie van medewerkers en software te verbeteren. Zo haal je meer rendement uit je IT investering.

Inzicht in prestaties van software en medewerkers

Met een overzichtelijke rapportage geeft DizzyData inzicht de prestatie van software en medewerkers. Hoeveel documenten zijn er per administratie en per medewerker verwerkt? En welk percentage van de facturen is er volledig automatisch verwerkt? Wij geven er antwoord op. Daarnaast zie je welke data (bijvoorbeeld relatiegegevens) DizzyData mist voor het herkennen en matchen van facturen. Vul je deze data aan? Dan verwerken we jouw facturen nóg efficiënter.

Stuur op basis van operationele data

Met onze rapportage geven we organisaties de stuurinformatie voor hun backoffice. Hoe presteren medewerkers ten opzichte van elkaar en doelen? Op basis daarvan analyseer evalueer en verbeter je samen processen. Op die manier kom je tot een uniforme en nóg efficiëntere werkwijze. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van jouw kantoor en medewerkers.

Bepaal relevante KPI’s

KPI’s zijn een onmisbare tool voor het managen van de backoffice. Ten eerste wordt duidelijk welke bijdrage de backoffice levert aan de doelstellingen. Ten tweede helpt het je daarop te sturen. Met de operationele data zorgt DizzyData voor concrete cijfers. Stel hier doelen tegenover en je KPI’s zijn bepaald. Zo beschikt ook jouw kantoor over de middelen om de bakoffice succesvol te managen.

Plan online demo

En leer meer over operationele data voor backoffice management.