Wij van DizzyData

Van die tech-gekkies, dat zijn we. Altijd in voor het nieuwste en klaar voor het volgende.

Ambitieus

Dat past bij de ambitie en vernieuwingsdrang waarmee we ruimte en tijd vrij maken voor accountants én ondernemers. Ruimte en tijd die hen in staat stelt om uit te blinken, simpelweg doordat wij doen waar we zo goed in zijn en zo veel plezier in hebben.

Koplopers

Als koplopers in Artifical Intelligence (AI) en machine learning hebben we de kennis om onze diensten steeds slimmer te maken. Slimme software die de verbindende factor vormt tussen die accountants en ondernemers. We brengen twee werelden bij elkaar die soms oneindig van elkaar verwijderd lijken. Doel: ieders werk makkelijker en beter maken. Individueel én gezamenlijk. Door meer inzicht, begrip en daadkracht. Zodat ondernemers kunnen ondernemen en accountants méér kunnen dan alleen boekhouden.

Onze kennis van data is duizelingwekkend. Maar duizelen doet het ons niet. Nooit. Wij houden het hoofd koel: focus. Focus op verbinden, vernieuwen en verbeteren. Dat doen we met het plezier waarmee we DizzyData in 2011 zijn gestart en nooit meer mee ophouden. Want dat is voor ons geen werk, dat vinden we simpelweg veel te leuk.