Business Trainee

Wij zijn op zoek naar startende professionals met een passie voor service, accountancy of software development.

Fulltime

40 uur

Rotterdam

Business Trainee bij DizzyData

Ben je net afgestudeerd? Wil je carrière maken? Wil je diverse disciplines ontwikkelen? Ben je op zoek naar waar jouw kwaliteiten liggen? Dan is deze vacature bij DizzyData vast iets voor jou!

DizzyData is een succesvol en innovatief software bedrijf. We behoren tot één van de snelstgroeiende SaaS bedrijven van Nederland. Daarnaast zijn we onderdeel van het grootste cloud ecosysteem voor accountants van Nederland, namelijk Visma. Vanwege de explosieve groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar toppers met een passie voor service, in de breedste zin van het woord. Heb je ook nog eens passie voor accountancy of software development, dan is dat een pré.

Winning team!

DizzyData is een innovatief en snelgroeiend bedrijf met internationale ambities. Wil jij als Young Professional aan de slag? Reageer dan op deze vacature en word lid van ons team.

Wat kun je van het traineeship verwachten?

Je gaat gedurende een jaar meedraaien bij Customer Service. Je leert het DizzyData platform door en door kennen. De rode draad is het verlenen van service met als doel tevreden klanten, maar uiteindelijk zal blijken op welke afdeling; Service, Sales of Development, jij het beste tot je recht komt.

Customer Service & Support. De gebruikers van DizzyData zijn accountants en ondernemers. Zij kunnen vragen hebben over de functionaliteit en de werking van de software. Als medewerker van dit team zorg je voor effectieve en accurate klantondersteuning en je kan doorgroeien naar Customer Succes Manager, Consultant of Senior Support.

Sales. De DizzyData Sales afdeling is verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe partners en het begeleiden van bestaande partners. De taken van deze afdeling zijn onder andere: het proactief benaderen van accountantskantoren, het geven van live online demonstraties en het deelnemen aan diverse beurzen en events voor accountants.

Development. De masterminds achter de software. Zij spreken talen waar de meesten van ons nog nooit van gehoord hebben. Koffie wordt omgezet in regels code, regels code in pure DizzyData magie. Ze werken agile en snel aan software waar accountants blij van worden.

What's in it for me?

Wanneer je start bij DizzyData krijg je:

  • Een brede praktijkgerichte opleiding;
  • Een baangarantie in een innovatieve en snelgroeiende organisatie, wanneer het traineeship positief wordt afgerond;
  • Een marktconform salaris, een bonusregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een volwaardige plaats binnen een jong en enthousiast team van professionals

Profiel kandidaat

Wij zoeken professionals die proactief zijn ingesteld, minimaal een afgeronde HBO opleiding hebben en die in staat zijn om zowel individueel als in teamverband te werken. Je hebt een open houding en beschikt over een ‘can do’ mentaliteit. Je hebt affiniteit met accountancy en software en je bent ook nog eens communicatief sterk.

Contact

Beschik jij over deze competenties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur jouw CV en korte en pakkende motivatie naar career@dizzydata.nl. Wil je eerst wat meer informatie? Bel of whatsapp dan met Anita Monteiro +316 21 13 09 44 ..

  • Max. file size: 128 MB.
  • Max. file size: 128 MB.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden