Inside Sales

Voor ons kantoor in Rotterdam, op de Kop van Zuid, zoeken wij een Inside Sales Representative.

Fulltime

40 uur

Rotterdam

Inside Sales Representative bij DizzyData

Is verkoop je passie? Stop jij de agenda’s van onze accountmanagers vol met afspraken? Wil je samen met ons groeien, de klant laten slagen en krijg je energie van sales leads die door jouw harde werk worden ingekopt? Dan kun je bij ons het verschil gaan maken! Voor ons kantoor in Rotterdam, op de Kop van Zuid, zoeken wij wij een Inside Sales Representative. Wil jij je graag verder ontwikkelen en werken bij een innovatieve en snelgroeiend SaaS/FinTech bedrijf? Dan is dit je kans!

Winning team!

DizzyData is een succesvol en innovatief software bedrijf. We behoren tot één van de snelstgroeiende SaaS bedrijven van Nederland. Ben jij positief ingesteld, heb je affiniteit met IT en/of automatisering en zet je het succes van de klant altijd voorop? Dan past DizzyData bij jou!

De functie

Als Inside Sales Representative werk je nauw samen met onder andere Business Development, Customer Success en Marketing collega’s. In deze functie houd je je bezig met het benaderen en kwalificeren van- en verkopen aan potentiële klanten; dit doe je telefonisch, via e-mail, linkedin en andere methoden. Je krijgt veel vrijheid en ruimte voor ideeën en om deze uit te dragen en hebt een belangrijke rol in ons Sales team. Veel inbound leads worden via marketing aangeleverd en je werkt in een energieke, gemotiveerde en resultaat gedreven omgeving.

Om je kansen optimaal te benutten en upsell-mogelijkheden richting onze klanten (administratie- en accountantskantoren) te identificeren krijg je veel interne trainingen en opleidingen. Door de kennis die je daarbij opdoet in combinatie met jouw proactieve klantcontact herken je de klant uitdagingen en identificeer je nieuwe kansen die die leiden tot het vergroten van je sales succes. In deze functie ben je klantgericht, resultaat gedreven en heb je een winnaarsmentaliteit. Door je sociale vaardigheden en sterke communicatieve skills breng je veel energie en wordt je opgeleid tot een echte sparringpartner voor onze klanten.

Job requirements


 • Jij hebt een HBO-diploma met enige relevante sales of commerciële binnendienst ervaring;
 • Je krijgt energie van resultaat en wil graag op een eerlijke manier winnen;
 • Je bent zelfverzekerd, verbaal sterk en hebt de gunfactor aan de telefoon;
 • Kennis van- of werkervaring in Saas, Fintech, financiële administratie of de accountancybranche is een pré.

What's in it for me?

 • Een goed salaris, uitstekende bonus, laptop, reiskostenvergoeding en pensioenregeling;
 • Intensieve onboarding en continuous training om je te helpen continu beter te worden;
 • Werken in een innovatieve en snelgroeiende organisatie op de mooiste plek van Rotterdam, de Kop van Zuid..

Contact

Beschik jij over deze competenties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur jouw CV en korte en pakkende motivatie naar career@dizzydata.nl. Wil je eerst wat meer informatie? Bel of whatsapp dan met Anita Monteiro +316 21 13 09 44 .

 • Max. file size: 64 MB.
 • Max. file size: 64 MB.
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden